Folietoepassingen voor openbaar vervoer
0.3.jpg
0.4.jpg
0.5.jpg
0.6.jpg
0.7.jpg
0.8.jpg

Folietoepassingen voor openbaar vervoer

Bescherming tegen graffiti, krassen en etsen, versplintering, steenslag en UV

Beïnvloeding van gewenst gedrag en beleving

Kostenreductie op reiniging, vervanging en herstel

Instandhouding van carrosserie, glas en interieur

Verbetering van uitstraling

Toevoeging van identificatie

Fleetshield blaast materieel in het openbaar vervoer nieuw leven in. Onze folies beschermen treinen, trams, bussen en metro’s voor lange tijd en brengen zo de kosten voor onderhoud flink omlaag. Ook zorgen ze voor een heel nieuwe of tijdelijke uitstraling tijdens bijvoorbeeld een evenement. En wat dacht u van beïnvloeding van gewenst gedrag en beleving? Onze folies voor openbaar vervoer beschermen, verduurzamen en verfraaien. Het maakt ze multifunctioneel en voor veel toepassingen de ideale oplossing.

Uw materieel vervoert dagelijks duizenden reizigers door weer en wind. Het is corebusiness voor uw organisatie, al vraagt die intensieve inzet ook om regelmatig onderhoud met alle kosten van dien.
Denk bijvoorbeeld aan steenslag en uv-straling. Aan etsen, krassen in ruiten en graffiti op een carrosserie. Herstel en vervanging zijn duur en drukken op uw begroting. Alleen al daarom vormen onze dubbel gelamineerde folies een aantrekkelijk alternatief. Verf is snel verwijderd, uv krijgt geen kans en van krassen en etsen in ruiten is nauwelijks meer sprake.
Treinen, bussen, trams en metro’s worden én blijven mooi. En dat scheelt. Zeker op de lange termijn.

Welke folie past bij uw doel?

Toch bieden onze folies meer dan alleen bescherming.
Denk bijvoorbeeld aan de stiltecoupés in treinen. Dankzij prints met daarop boekenplanken lijkt het voor de reiziger alsof die in een bibliotheek zit. Het resultaat? Een coupé waarin het ook stiller blijft.
En stelt u zich de reiziger eens voor die met kinderen gebruikmaakt van uw materieel. Vrolijke prints op onze folies doen wat met hun beleving. Zoals onze producten er ook zijn voor meer veiligheid, meer uitstraling en toevoeging van identificatie. Waar het op neerkomt, is dat u met onze folies alle kanten uit kunt. Voor elk doel. Vraag ons er gerust naar!

Volg Fleetshield op