Folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen
0.13.jpg
0.11.jpg
0.10.jpg
0.14.jpg

Folietoepassingen voor gebouwen

Verbetering van binnenklimaat, privacy en uitstraling

Beïnvloeding van gewenst gedrag en beleving

Bescherming tegen graffiti, krassen, etsen, versplintering en UV

Instandhouding van glas en interieur

Beheer en onderhoud van gebouwen vraagt nogal wat. Denk aan graffiti die van de muren moet. Aan krassen en etsen in een ruit. Herstel en vervanging vragen de nodige aandacht en zijn al snel een stevige kostenpost. En zelfs als uw pand er weer als nieuw uitziet, blijft het risico op wéér een beschadiging bestaan. Ontdek daarom de eigenschappen van onze folies. Ze beschermen voor lange tijd, geven verf en krassen geen kans en weren ook schadelijke uv-straling.

Bescherming voor gebouwen maakt onze folies tot een investering voor de lange termijn. Bovendien bieden ze nog veel meer. Want in welke ruimte voelt u zich het meest op uw gemak? Tussen donkere, grijze muren of in een ruimte waar prints van pak ‘m beet zonnige bloemenvelden u haast tegemoet schijnen? 

Folies van Fleetshield beïnvloeden gedrag en beleving. En kunnen zelfs geuren absorberen. Wel zo prettig, in bijvoorbeeld een openbare toiletruimte.

Toepassingen voor elk doel

Folies van Fleetshield houden glas en interieur lang in stand.
En verbeteren ook het binnenklimaat, de privacy en de uitstraling.
Fleetshield kan met de prints alle kanten uit en zorgt er samen met u voor dat de folies naadloos aansluiten op wat u ermee wilt bereiken. En is het dan na lange periode tijd om ze te vervangen, dan is dat zo gedaan. Eenvoudig, snel en efficiënt. Uw investering in onze folies betaalt zich dubbel en dwars terug. Aan welke toepassing dacht u zelf?

Volg Fleetshield op