Folietoepassingen voor openbaar vervoer
Voorbereiding
Voorbereiding
Voorbereiding
Voorbereiding

Diensten

Voorbereiding

Voorbereiding

Voorbereiding

Voorbereiding

De voorbereiding op de montage van folie vraagt om een nauwkeurige blik. Waar nodig moet de ondergrond vlakker dan vlak zijn. Geschuurd en geplamuurd, en goed schoongemaakt bovendien. Wanneer dat alles is gedaan, komt het aan op gedetailleerd inmeten. Want ook dát hoort bij onze voorbereiding op de montage van folie.

De folies van Fleetshield bestrijken strak elk oppervlak. En dat kan alleen wanneer vooraf aan alles is gedacht. Een goede voorbereiding op folietoepassingen is daarom essentieel.
Zo ook wanneer het gaat om de instandhouding van carrosserie, glas en interieur. Onze folies beschermen elke ondergrond, maar niet tegen roestvorming. Dus moet een carrosserie zelf al een corrosie-werende laag hebben voordat er folie overheen gaat.

Klaar voor de montage van folie

De voorbereiding resulteert in een draaiboek. Daarin staat alle

informatie die we nodig hebben tijdens de montage, inclusief tekeningen en aandachtspunten. Ook omvat het draaiboek een werkinstructie en planning, die we gedetailleerd met u afstemmen en zo strak mogelijk maken. We houden rekening met uw werkzaamheden en zorgen ervoor dat die minimale vertraging oplopen.
Fleetshield voert het werk zo soepel en snel mogelijk uit. Uiteraard zonder te vervallen in gehaast en onveilig werken.

Volg Fleetshield op