uitstraling - Openbaar vervoer | Fleetshield
Folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen

Bekijk de animatie over folietoepassingen voor

Verbetering van uitstraling

Vuil en aangetast lakwerk, vale kleuren: aan achterstallig onderhoud van treinen, bussen, trams en metro’s denkt u liever niet. Vraag Fleetshield daarom naar het voordelige alternatief voor duur lakwerk. Onze folies laten uw voertuigen weer stralen als nieuw en geven ze voor jaren de gewenste uitstraling. 

Uw organisatie onderscheidt zich met veilig en comfortabel vervoer. Behulpzaam en kundig personeel zet zich dagelijks in voor uw klant. Hoe zonde is het dan wanneer de uitstraling van uw materieel achterblijft. Met de folies van Fleetshield gaat u invloeden als verkleuring en verwering doeltreffend tegen. Treinen, bussen, metro’s en trams ogen na de montage van onze folies weer als nieuw. En zien er ook daarna nog heel lang zo fraai uit. 

Verbetering van uitstraling

Intensief gebruik van uw materieel zorgt voor slijtage. Zonlicht werkt in op het exterieur, wat de kleuren van het lakwerk valer en minder

aansprekend maakt. Bovendien zorgt verwering voor verkrijting, waardoor vuil meer kans krijgt tussen de aangetaste lak. Het enige wat u dan rest is regelmatig en arbeidsintensief onderhoud. Of u kiest voor een voordelig en duurzaam alternatief, met onze folies.
We monteren ze meestal binnen één dag, waarna het lijkt alsof het voertuig een nieuwe laklaag heeft. De verbetering van uitstraling is daarmee binnen de kortste keren zichtbaar. En dat niet alleen: uw rijtuigen blijven er ook veel langer zo goed uitzien.
Uit metingen blijkt dat onze folies na 8 jaar nog 70% van hun glans bezitten. Van verkleuring is nauwelijks sprake. Bovendien blijft de bescherming tegen graffiti en ander vuil ook na zoveel jaar optimaal.  

Projectvoorbeelden
Volg Fleetshield op