Folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen

Bekijk de animatie over folietoepassingen voor

Verbetering van binnenklimaat, privacy en uitstraling

Met de folies van Fleetshield slaat u meerdere vliegen in één klap. Onze producten revitaliseren, beschermen en verduurzamen gebouwen, maar dragen net zo goed bij aan een beter binnenklimaat. Ze bieden privacy waar u dat wenst en verbeteren de uitstraling in en rondom elk pand. Van welke van onze folies profiteert u binnenkort?

Mensen halen in een gebouw het beste uit zichzelf wanneer het ze er aan niets ontbreekt. Een optimaal binnenklimaat bezorgt ze een comfortabele en prettige omgeving. Privacy biedt de afzondering die 

soms nodig is. En in een omgeving die inspiratie en motivatie uitstraalt, komen de beste ideeën en prestaties als vanzelf. Met onze folies dragen we aan al die randvoorwaarden volop bij.

Verbetering van binnenklimaat

Zonlicht door de ramen pakt al snel mooi uit. Maar wat als door de warmte van de zon de temperatuur te snel oploopt? Met onze zonwerende folie behoudt u meer dan voldoende daglicht, maar houdt u de warmte buiten. Ook kan Fleetshield u helpen wanneer u hinder heeft van stankoverlast in sanitaire ruimtes.

Onze geurabsorberende folie neemt 80% van nare geuren op in slechts 24 uur. De folie zuigt de geur als het ware op, waardoor weg ook écht weg is. En zoals voor al onze producten geldt ook voor de geurabsorberende folie dat we de montage snel kunnen uitvoeren. Zelfs wanneer tegels de ondergrond vormen.

Projectvoorbeelden

Verbetering van privacy

Glazen wanden geven elk gebouw een open karakter. Mensen voelen zich er prettig bij, voelen zich minder ‘opgesloten’. Toch is privacy zo nu en dan welkom. Fleetshield kan ruimtes, gangen en wanden beplakken zonder dat dit ten koste gaat van de transparantie in het gebouw. Zo gingen we eerder al aan de slag bij technologiebedrijf TE Connectivity, waar we de glazen wanden tussen gangen en kamers voorzagen van passende visuals en glasfolie.

Bovendien bleef het daar niet bij. We voorzagen een wand van de ontvangstruimte van onze folie met daar overheen een augmented reality-laag. En met folie op het plafond wekten we in diezelfde ontvangstruimte de indruk dat je er als bezoeker naar buiten kijkt. Naast de verbetering van privacy kreeg beïnvloeding van beleving bij TE Connectivity zo wel een heel bijzondere uitvoering.

Projectvoorbeelden

Verbetering van uitstraling

De uitstraling van uw pand is u heel wat waard. Ongeacht of het nu gaat om de gevel of het interieur. Met de oplossingen van Fleetshield revitaliseert u het gebouw op stijlvolle wijze. Visuals en prints komen volop tot hun recht, mede doordat de toplaag van onze folies wel tegen een stootje kan. Dit in tegenstelling tot een

standaardoplossing als grote wandposters, die binnen de kortste keren beschadigingen en scheuren hebben. Fleetshield monteert folie op delen van het interieur of de buitengevel. U geniet net als de andere aanwezigen al snel van een compleet nieuw uiterlijk van een ruimte of gebouw.

Projectvoorbeelden
Volg Fleetshield op