identificatie - Openbaar vervoer | Fleetshield
Folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen

Bekijk de animatie over folietoepassingen voor

Toevoeging van identificatie

Stel dat reizigers een belangrijke markering over het hoofd zien. Of dat visueel gehandicapten een onmisbare boodschap missen. Op gevaarlijke situaties zit u niet te wachten, laat staan een calamiteit. Laat niets aan het toeval over en voldoe samen met Fleetshield aan alle strenge eisen en voorwaarden voor identificatie.

Zoals elke auto of bus een kentekenplaat moet hebben, zo geldt dat ook voor treinen, trams en metro’s. Uw voertuigen moeten herkenbaar zijn, wilt u ermee gaan rijden. U zorgt ervoor met rijtuignummers, maar bijvoorbeeld ook door het aanbrengen van logo’s en de bijbehorende huisstijl.
Ook wilt u de reiziger waarschuwen, met aanwijzingen en markeringen voor onder andere het gebruik van rolstoel of fiets. Identificatie, dat is waar het om draait. En bij de vele toepassingen ervan is Fleetshield de partij die ervoor zorgt dat u niets mist.

Logo’s, symbolen en indicatoren

Bij Fleetshield weten we waar uw materieel aan moet voldoen voordat u het gebruikt. Onze diensten voor identificatie gaan dan ook veel verder dan alleen voorbehandeling en montage. We gaan eerst met u na waaraan u allemaal moet voldoen en geven op basis van die inventarisatie uitgebreid advies. Daarna laten we de identificatie in welke vorm dan ook produceren en verzorgen we zelf de montage. Logo’s, symbolen, en indicatoren: samen zorgen we ervoor dat u op elke plek enkel en alleen de juiste boodschap communiceert.

Projectvoorbeelden
Volg Fleetshield op