reiniging, vervanging en herstel - Openbaar vervoer | Fleetshield
Folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen

Bekijk de animatie over folietoepassingen voor

Kostenreductie op reiniging, vervanging en herstel

De zelfklevende folie van Fleetshield is makkelijk en milieuvriendelijk te reinigen. We kunnen onze producten aanbrengen op vrijwel elke ondergrond, die u niet hoeft te vervangen maar opnieuw kunt gebruiken. Ook reduceert u met onze folie de kosten voor herstel, doordat uw materieel maar kort buiten dienst hoeft. 

Vuil komt overal, ook op de folie van Fleetshield. Toch zorgt de toplaag van elk van onze folies ervoor dat vuil verder geen kans krijgt. De ondergrond blijft schoon en onbeschadigd en krijgt volop bescherming tegen vrijwel elke invloed van buitenaf. Onze folies zijn dan ook een uitstekende basis voor kostenreductie op het gebied  

van reiniging. Zoals ze dat ook zijn als het gaat om minder kosten voor vervanging en herstel van binnenwanden, deuren en exterieur. Pas onze folies toe en u werkt toe naar een lagere total cost of ownership van uw materieel. Een aantrekkelijk vooruitzicht.

Kostenreductie op reiniging

Uw bussen, treinen, trams en metro’s moeten er uiteraard schoon uitzien. Dat vraagt om regelmatige reiniging, al blijkt juist de schoonmaak al snel een arbeidsintensieve en dure taak. Zéker wanneer blijkt dat graffiti ver is doorgedrongen in de ondergrond.
Met folie van Fleetshield sluit u dat risico uit. Vuil en verf komen niet verder dan de toplaag, waardoor schrobben of krabben onnodig is.

Bovendien kan reinigen gewoon op locatie, met milieuvriendelijke middelen. Voor uw medewerkers is dat uiteraard wel zo prettig. Doordat onze folies vuil zo weinig kans geven, kunt u zelfs overwegen om de cyclus voor schoonmaken met bijvoorbeeld een week te verruimen. Wanneer u dat doet voor álle voertuigen binnen uw organisatie, bespaart u al snel flink op uw kosten voor reiniging. 

Projectvoorbeelden

Kostenreductie op vervanging

Folies van Fleetshield kunnen over nagenoeg elke ondergrond, ook wanneer die er in eerste instantie wat gehavend uitziet. Kleine beschadigingen kunnen we tijdens een grondige voorbereiding laten schuren en plamuren, waarna we de bestaande ondergrond opnieuw gebruiken. Dat maakt slopen of verwijderen onnodig, waardoor dure investeringen voor nieuwe wanden of deuren achterwege 

kunnen blijven. Hetzelfde geldt voor de kosten die u anders kwijt zou zijn aan het demonteren en weer terugplaatsen van onderdelen.
Tot slot verloopt het beplakken van de ondergrond veel sneller dan het vervangen ervan. Uw voertuigen zijn daardoor maar kort buiten dienst. 

Projectvoorbeelden

Kostenreductie op herstel

Mits een carrosserie geen al te grote schade heeft, verloopt het herstel met onze folie snel en eenvoudig. Een geconditioneerde ruimte zoals bij spuitwerk is overbodig. In plaats daarvan kan het herstel gewoon

plaatsvinden op – een liefst overdekte – locatie. Ook hoeft u geen rekening te houden met droogtijden. U beschikt snel weer over uw bussen of railmaterieel. 

Projectvoorbeelden
Volg Fleetshield op