glas en interieur - Gebouwen | Fleetshield
Folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen

Bekijk de animatie over folietoepassingen voor

Instandhouding van glas en interieur

U houdt gevelpanelen, wanden, deuren en ruiten het liefst zo goed als nieuw. Maar hoe maakt u de juiste afweging? Hoe voorkomt u dure renovatie of onnodig kostbaar herstel? Ontdek de voordelen van onze folies voor de instandhouding van gevels, glas en interieur. Gevelbeplating, wanden, deuren en ruiten zien er binnen de kortste keren uit als nieuw en zijn voor jaren beschermd. 

Beheer en onderhoud van glas en interieur stelt u voor een fikse uitdaging. Beschadigingen en slijtage doen afbreuk aan de uitstraling van uw organisatie, maar renovatie en herstel vragen al snel het nodige van het budget. Wanneer u dat ergens aan besteedt, wilt u uiteraard zoveel mogelijk zekerheid als het gaat om return on

investment. Maak daarom kennis met de oplossingen van Fleetshield.
Onze hoogwaardige folies beschermen glas en interieur, dragen bij aan de levensduur van gebouwen en zorgen ervoor dat uw beheerkosten dalen. 

Instandhouding van glas

Met glasfolie van Fleetshield beschermt u de ruiten in uw gebouw optimaal. De scratchmask folie verbergt na montage 80 tot 99% van de oude krassen en etsen en zorgt ervoor dat er vrijwel geen nieuwe bijkomen. Het risico op barsten is minimaal, maar mocht het glas tóch  

breken, dan houdt de folie de glasdeeltjes bijeen. Dat werkt vertragend bij een poging tot inbraak en biedt vooral meer veiligheid. Een prettige gedachte, juist nu de kans op een aanslag in een publiek gebouw als een station groter lijkt dan ooit. 

Instandhouding van interieur

De folies van Fleetshield vormen een aantrekkelijk alternatief voor de revitalisatie en instandhouding van wanden, gevels en deuren.
Zeker wanneer u beseft dat de folies niet alleen beschermen, maar ook de uitstraling verbeteren. Hoe dat uitpakt, blijkt onder meer uit ons project voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch.
We voorzagen er op de afdeling Spoedeisende Hulp twee wanden 

van onze folie. Die voorkomt dat de wanden beschadigen, hoe vaak rolstoelen en bedden er ook tegenaan stoten. Bovendien zijn de prints op de folie ware blikvangers. Stap op de afdeling Spoedeisende Hulp uit de lift en het lijkt dankzij de folie alsof u uitstapt op de bodem van een zwembad. En komt u even later in de koffiekamer, dan ziet u op de wand tegenover u enorme goudvissen. 

Projectvoorbeelden
Volg Fleetshield op