gewenst gedrag en beleving - Gebouwen | Fleetshield
Folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen

Bekijk de animatie over folietoepassingen voor

Beïnvloeding van gewenst gedrag en beleving

Verras de bezoekers en gebruikers van uw gebouw met de folies van Fleetshield. Doordacht kleurgebruik en uniek design voegen beleving toe aan elke ruimte. Van vergaderruimtes in een kantoor tot lokalen in schoolgebouw. Van de gangen en hallen in een ziekenhuis tot de toiletruimtes van een evenementenlocatie. 

De folies van Fleetshield verfraaien, beschermen en verduurzamen. Toch doen ze nog meer dan dat. Voorzien van bijzonder design maken onze folies een ruimte vooral bijzonder. Mensen verblijven er graag, voelen zich er prettig en komen er tot rust of juist op de beste ideeën. Vraag Fleetshield om advies. We gaan uit van de impact die elke omgeving ontegenzeggelijk op mensen heeft. En beseffen bovendien dat iedereen anders reageert, afhankelijk van iemands

karaktereigenschappen en de gemoedstoestand op dat moment. Waar het dus uiteindelijk op neerkomt, is dat we toewerken naar een ontwerp waarmee u verrast en inspireert en zoveel mogelijk aanzet tot gewenst gedrag. Folie monteren is veel meer dan een product aanbrengen. Attituden, stereotypen, verwachtingen: dát zijn de termen waar het om gaat. Ze boeien ons mateloos. En het kan niet anders, of u bent binnenkort net zo enthousiast als wij.

Beïnvloeding van gewenst gedrag

U kent wellicht de broken window-theorie. Die stelt dat waar rommel is al snel meer rotzooi volgt. Dit in tegenstelling tot een plek waar het schoon, fris en mooi is. Neem bijvoorbeeld de toiletruimtes van ROC Nijmegen. We beplakten er de wanden en deuren met zwartgekleurde folie met daarop afbeeldingen van sportende mensen. De stijlvolle en stoere uitstraling zorgt voor een bijzondere ruimte, waar bovendien dankzij de geurabsorberende folie geen nare

geuren blijven hangen. Wie er naar het toilet gaat, komt in een fris vertrek dat uitnodigt om het er ook zo schoon mogelijk te houden. Beïnvloeding van gewenst gedrag fascineert ons enorm. We werken er zelfs voor samen met gedragspsychologen en kennen de kracht van een bijzonder ontwerp. Benieuwd hoe we die kennis ook voor uw organisatie kunnen inzetten?

Projectvoorbeelden

Beïnvloeding van beleving

Bied bezoekers en medewerkers de beste beleving. Fleetshield draagt er graag aan bij, met folies die mensen verrassen en inspireren. 
We deden dat eerder al in het hoofdkantoor van de NS, waar we ruimtes beplakten met folie met daarop vergezichten, landschappen en natuurelementen. Ook in verpleeghuis De Die in Amsterdam creëerden we sfeervolle ruimtes. Met een ontwerp van onder meer een strand, bos en bollenveld bieden onze folies er demente ouderen 

rust en herkenning. Naast de wanden beplakten we in De Die ook schuifdeuren, waarvoor we doorschijnende folie gebruikten. Op de afdeling blijft het dus vrijwel net zo licht als voorheen. En doordat onze folies tegen een stootje kunnen en makkelijk zijn schoon te maken, blijven ze er lang mooi uitzien. De kleuren blijven fraai voor jaren, zoals ook de prints er scherp uit blijven zien.

Projectvoorbeelden
Volg Fleetshield op