Folietoepassingen voor openbaar vervoer

Diensten

Ketenregisseur

Bij Fleetshield kijken we verder dan naar alleen onze eigen diensten. We beseffen dat die deel uitmaken van een groter proces binnen uw organisatie en begrijpen dat een soepel verloop valt of staat met een goede afstemming. Daarom fungeren we graag als uw projectmanager. Ook ondersteunen we u met structureel beheer en onderhoud met folie.

U maakt geen keuze zomaar. Want hoe bezorgt een investering u optimaal rendement? Hoe houdt u naast de korte ook de lange termijn in zicht? En hoe past u alles in binnen de planning?
Fleetshield begrijpt uw afwegingen en neemt dan ook nadrukkelijk de eigen verantwoordelijkheid.
We nemen de regie als het gaat om de voorbereiding, reiniging en uiteindelijke foliemontage. We zorgen ervoor dat de uitvoering vlekkeloos en volgens planning verloopt.

We nemen kort gezegd een deel van uw procesmanagement voor onze rekening. En houden voortdurend voor ogen dat alles wat wij doen naadloos past binnen uw grotere proces.

Beheer en onderhoud met folie

Naast procesmanagement helpt Fleetshield u ook met beheer en onderhoud met folie. We kunnen de gebruiksschade van onze producten inventariseren, controles op de staat van onze folies uitvoeren en inspecties samen met u inplannen. In de waan en drukte van alledag is voor structureel beheer en onderhoud binnen organisaties niet altijd plaats. En dat is zonde, gezien de meerwaarde ervan. Structurele inspecties en ruimte voor onderhoud gaan verloedering tegen, terwijl vroegtijdige investeringen voor onderhoud voordeliger uitpakken dan kosten voor herstel. We kijken dan ook graag samen met u vooruit. En zorgen er zo voor dat u optimaal profiteert van onze toepassingen.

Volg Fleetshield op