Folietoepassingen voor openbaar vervoer
Ontwerp
Ontwerp
Ontwerp
Ontwerp
Ontwerp
Ontwerp
Ontwerp
Ontwerp
Ontwerp
Ontwerp

Diensten

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp

Uw materieel is uw visitekaartje. Uw panden zijn ware blikvangers. Terecht dat u daar zuinig op bent. Bescherming is belangrijk, maar wat dacht u van de uitstraling? Een krachtig ontwerp van folietoepassingen brengt openbaar vervoer en gebouwen tot leven. Bij Fleetshield popelen we dan ook om met u om tafel te gaan. Bedoeld om u te adviseren én inspireren.

Fleetshield kent de kracht van een bijzonder ontwerp van folie.
We denken er uitgebreid over mee en vertalen uw imago en uitstraling naar spoor, weg en gebouw. Zo maakten we in aanloop naar de Olympische Spelen van Turijn en Beijing het exterieur van treinen oranje en combineerden we dat met passende prints die we ook binnenin de treinen aanbrachten. In de metro’s van Amsterdam prijkten de ontwerpen van 42 kunstenaars op onze folies. Ook gingen we aan de slag in scholen, kantoren, ziekenhuizen en een evenementlocatie als Rotterdam Ahoy.

Onze folie voor uw organisatie

Gedetailleerde prints, eventueel in combinatie met uni colour-stroken. Aangebracht in en op railmaterieel, bussen en gebouwen.
De mogelijkheden van onze folietoepassingen zijn eindeloos en ook geschikt voor beïnvloeding van gewenst gedrag en beleving.
We kunnen het ontwerp van een print voor u verzorgen, waarna u dat beoordeelt op kleur en design. Ook kunnen we uiteraard uitgaan van door u aangeleverde bestanden. Waar u ook voor kiest, alles gebeurt in nauw overleg. Zoals dat geldt voor elke fase van het project. 

Volg Fleetshield op