Folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen
Montage
Montage
Montage
Montage
Montage
Montage
Montage

Diensten

Montage

Montage

Montage

Montage

Montage

Montage

Montage

Noem de montage van folie gerust precisiewerk. Elke folie moet strak op uw railmaterieel, bussen of gebouwen. Goed gepositioneerd, zonder dat u achteraf enige oneffenheden ziet. Onze medewerkers weten wat bij foliemontage komt kijken. En dat niet alleen: ze weten wat hoort bij veilig werken op uw werkvloer.

Na een grondige voorbereiding kan Fleetshield de folie afhankelijk van de toepassing stotend of dakpansgewijs monteren. In dat laatste geval plakken we de onderste baan eerst en de bovenste als laatst. Vuil krijgt zo veel minder grip op de naden, waarvan u er bovendien zo weinig mogelijk wilt zien. Vandaar dat we in Nederland de eerste waren die stroken folie horizontaal over de volledige lengte van spoorrijtuigen monteerde. Ook gebruikten we speciale hoogwerkers om zo in slechts drie dagen zo’n 1.000 vierkante meter aan folie aan te brengen op een Thalys-trein. Lastig? Misschien was het toen even wennen. Inmiddels is zo’n opdracht voor ons niet meer dan normaal.

Folie monteren doen we vooral veilig

Uw organisatie draagt veiligheid hoog in het vaandel. Voor Fleetshield geldt dat net zo. We zorgen ervoor dat onze mensen VCA-gecertificeerd zijn en dienen bij uw organisatie altijd een veiligheidsplan in. Daarin staat onder andere welke gereedschappen en reinigingsmiddelen we gebruiken.
Ook stemmen we met het veiligheidsplan af wat nodig is om veilig te kunnen werken. Want dat laatste staat voor ons voorop. Bij alles wat we doen. 

Volg Fleetshield op