Folietoepassingen voor openbaar vervoer
Inleiding
Inleiding
Inleiding
Inleiding
Inleiding
Inleiding
Inleiding
Inleiding

Diensten

Inleiding

Inleiding

Inleiding

Inleiding

Inleiding

Inleiding

Inleiding

Inleiding

Een investering moet u uiteraard wat opleveren. Op de lange termijn, en als het even kan al in de nabije toekomst. 
Bij Fleetshield voldoen we met onze diensten en producten aan beide voorwaarden. Materieel en delen van panden zien er met onze folie weer als nieuw uit. Ook zijn ze van buiten én van binnen beschermd voor jaren, met lagere beheerkosten als bijkomend resultaat.

De diensten van Fleetshield lopen uiteen van advies tot en met de uiteindelijke montage. Wanneer dat laatste is gebeurd, verbetert de uitstraling van uw organisatie. U vergroot de bescherming van uw materieel en gebouwen en versterkt de beleving onder medewerkers en klanten.

Tel dat alles bij elkaar op en folie wordt veel meer dan een product op zich. In plaats daarvan wordt het een middel waarmee u het verschil maakt. En aan dat verschil werken wij graag mee.

Ketenregisseur van folietoepassingen

Bij Fleetshield voegen we kwaliteit toe waar we kunnen. Dat lijkt een cliché, maar juist dat streven naar kwaliteit zorgt voor een kritische blik tijdens elk fase van het project. We houden voortdurend vinger aan de pols, intern en tijdens de samenwerking met onze partners. 
We fungeren als ketenregisseur en blijven ook bij uitbesteding uw aanspreekpunt. Fleetshield is ISO 9001:2015 gecertificeerd.
Daarmee tonen we aan dat onze interne processen op orde zijn, om op basis daarvan onze diensten vakkundig voor u uit te voeren.

Volg Fleetshield op