Folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen
Informatie
Informatie
Informatie

Fleetshield

Informatie

Informatie

Informatie

Bij Fleetshield durven we van gebaande paden te wijken. Pakken we zaken nét even anders aan, als een oplossing daardoor beter uitpakt. Zo waren wij het eerste bedrijf in Nederland dat stroken folie horizontaal op treinstellen monteerde. Ook waren wij het die het in 2006 aandurfden om treinen van de NS horizontaal in te pakken met geprinte banen. Mét daarbij de garantie van naadloze hechting, kleurvastheid en vlekkeloze verwijdering. We kregen de opdracht, waarna de treinen 3 jaar zouden rijden. Dat werden er uiteindelijk heel wat meer: pas na bijna 10 jaar operationele inzet demonteerden we de folie van het laatste treinstel.

Mede dankzij die drang naar vernieuwing geldt Fleetshield vandaag de dag als expert in folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen. Vanaf onze start in 2001 hebben we toonaangevende resultaten neergezet. Weliswaar met gecalculeerd risico, en op eigen titel. Maar altijd met de behoefte van de klant voorop. Uiteindelijk draait het niet om onze producten – hoezeer we daar uiteraard ook achter staan.

Transparant, daar houden we van

Onze focus op klantbehoefte maakt ons betrokken. We zijn gedreven tijdens elke fase van het project en streven voortdurend naar het beste op zowel functioneel als visueel vlak. Bovendien staan we altijd open voor input, of die nu komt vanuit onze opdrachtgever of onze partners. Die transparantie, daar houden we van. Omdat we beseffen dat we alleen zo toewerken naar optimale oplossingen voor onze klant.

ISO 9001:2015 gecertificeerd

U heeft uw zaken intern op orde. Zoals u dat ook verwacht van partijen met wie u samenwerkt. Fleetshield biedt u die zekerheid, met de norm ISO 9001:2015 voor kwaliteitsmanagementsystemen.

We hebben er het certificaat voor in huis en tonen u daarmee aan dat onze interne processen op orde zijn. Ongeacht of het nu gaat om oplevering, registratie, voorbereiding of archivering. We hebben onze kennis intern voldoende verspreid. De expertise ligt niet bij één persoon, maar is goed gedocumenteerd en altijd voorhanden.
Onze kennis gaat niet verloren, daar kunt u van op aan.

We werken veilig. Altijd en overal

Veilig werken gaat boven alles. Dus hecht u sterk aan de regels op uw werkvloer. Ook wij kennen ze van buiten, zodra we bij u aan de slag aan. We gaan uit van een veiligheidsplan, dat we vooraf aan de voorbereiding en montage uitvoerig met u doornemen.
Onze medewerkers houden zich aan de checklist met veiligheidseisen en zijn VCA-gecertificeerd. En bovendien, waar wij veilig werken binnen uw organisatie, daar dragen we er met onze toepassingen ook aan bij.
Onze folies knappen een station of elke andere omgeving binnen de openbare ruimte in no-time op. Zo dragen we bij aan beïnvloeding van gewenst gedrag en beleving. En zorgen we voor een groter gevoel van veiligheid onder reizigers en gebruikers.  

Volg Fleetshield op