Film applications for public transport

Welkom in de wereld van façade films

Trinity Towers Amsterdam - transformatie
Trinity Towers Amsterdam - transformatie
Trinity Towers Amsterdam - transformatie
Kuiperbergweg - Amsterdam
Kuiperbergweg - Amsterdam
Kuiperbergweg - Amsterdam
Kuiperbergweg - Amsterdam
Kuiperbergweg - Amsterdam
Weesp.jpg
Façade films

Niet toevallig onze wereld. Als expert in folietoepassingen laten we u als huurder, verhuurder of eigenaar graag vanuit de inhoud kennismaken met de ongekende voordelen van façade films voor uw vastgoed. Folies die gebouwen revitaliseren, beschermen en verduurzamen. En die merkbaar bijdragen aan een beter binnenklimaat. Ontdek de toepassingsmogelijkheden. En wat het doet met de uitstraling, comfort én de kosten.

Fleetshield-facade-2.jpg

Het slimme alternatief

Voor elk gebouw een andere oplossing. Met drie whitepapers helpen wij u op weg de juiste keuzes te maken. Of het nu gaat over panelen of kozijnen, glas of wanden, u leest alles over de slimme alternatieven voor traditioneel renoveren en herstellen met façade films en andere folie toepassingen.

Revitalisatie met façade film

Gebouwen van gisteren weer aantrekkelijk voor de functie van morgen. Niet door renoveren, maar met revitaliseren. En dat op een betaalbare manier. U krijgt het beste van twee werelden. 

Glasfolie comfort versus besparing

Glasfolie verbetert elk binnenklimaat in een handomdraai. Deze whitepaper zet de comfort en besparende functies van glasfolie uiteen.

Voeg beleving toe aan uw interieur

Een complete nieuwe uitstraling in een oogwenk. Deze whitepaper laat zien wat een nieuwe uitstraling uw nog meer kunnen brengen behalve alleen een nieuwe uitstraling.

Gratis whitepaper met waardevolle informatie.

Onze whitepapers geven u een verhelderend beeld over de toepassingsmogelijkheden van folie. Ongekend mooi, slim en kostenefficiënt. Vul * dit formulier in en ontvang de whitepaper.

*Wij slaan je e-mailadres op om je de whitepaper toe te sturen en om je eenmalig te informeren over onze producten.

Follow Fleetshield on