Folietoepassingen voor openbaar vervoer
Advies
Advies
Advies
Advies
Advies

Diensten

Advies

Advies

Advies

Advies

Advies

We kennen onze producten door en door. De specifieke kenmerken van onze folies, de toepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen: we gaan er graag uitgebreid met u op in. We vertellen u wat met onze folies wel én niet kan. Bovendien willen we vooral veel weten van u. Omdat we alleen dan ons advies kunnen vertalen in maatwerk. 

Goed advies begint met kennis van het eigen product. We praten u bij over de laatste ontwikkelingen van folies, kennen de techniek achter elke toepassing en vertellen in welke situatie die optimaal tot z’n recht komt. Met folie kan inmiddels heel veel – maar niet alles. 
Denk bijvoorbeeld aan een dieperliggend gedeelte in het exterieur van een trein of tram, waar we alleen met flexibele folie de hoeken helemaal kunnen afdekken.
Aan verkeerde verwachtingen heeft u niets. Wel aan een partner die zaken open en transparant met u bespreekt.

Met welke folie maakt u het verschil?

Wellicht denkt u bij folie vooral aan bescherming tegen graffiti, krassen en etsen. Toch bieden onze oplossingen veel meer dan dat. Folie houdt uw treinen, bussen en delen van panden langer mooi en verlaagt daarmee de kosten voor onderhoud. We brengen de voordelen voor uw organisatie in beeld en baseren daarop ons advies over folietoepassingen. Bovendien kijken we verder, met onder andere advies over de planning. Kort gezegd denken we tijdens het hele project met u mee, tot en met de montage van folie én erna.

Volg Fleetshield op