Folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen

Nieuws

1 december 20160.15.jpg
1 december 2016

De nieuwe Fleetshield huisstijl

Dit is ‘m dan. Onze gloednieuwe website, als eerste uiting van onze nieuwe huisstijl. Noem het Fleetshield 2.0. Of Fleetshield anno nu.
Wij zijn er in elk geval trots op. Omdat dit laat zien wie wij zijn en waar wij inmiddels voor staan.
Fleetshield is de afgelopen jaren flink veranderd. De vraag naar onze producten en diensten nam toe, ons werkterrein en aanbod breidden zich uit. Zo richten onze activiteiten voor folietoepassingen zich naast openbaar vervoer nu ook op gebouwen. En timmeren we inmiddels ook in Tsjechië succesvol aan de weg.
De huisstijl was niet langer representatief voor het nieuwe Fleetshield. Dus werd het hoog tijd die te restylen. In de afbeelding ziet u bovenaan ons oude logo en daaronder staat het nieuwe logo in de Tsjechische, Engelse en Nederlandse versie. Het nieuwe logo zet ons letterlijk breder op de kaart. Krachtiger ook.
Onze nieuwe website is responsive voor gebruik op computer, tablet en telefoon, omvat animaties die onze diensten en producten visualiseren en brengt Fleetshield uitvoerig in beeld. Ook vindt u op de pagina Downloads alvast meerdere items in de nieuwe huisstijl, die we in de loop van 2017 geleidelijk verder invoeren. Fleetshield nieuwe stijl: voor ons voelt die als gegoten.

Volg Fleetshield op